christmas

JULAFTON : då va årets bästa högtid över, älskar julen och traditionen med julklappar och världens godaste julmat, kalle anka och att träffa sin älskade släkt. var hos min morbror med släkten på mammas sida, trettioen personer i ett litet hus + fyra hundar. älskar det! kanske det jag älskar mest med julen, att vi alla är samlade. fick en massa saker till lägenheten, lite smink, smycket och pengar. hoppas ni också hade en underbar jul och tog hand om varann !!


julklapp

idag fick jag julklapp av chefen, en olja till håret som jag tänkt köpa hur länge som helst och ett läppglans med spegel och lampa från orofluido, super bra och fina förpackingar, vilket jag tycker är jätte viktigt, haha. THANK YOU !



tips tack

har ni tips på bra inrednings bloggar eller tumblr ?! hade uppskattats !



lycka

haft fullt upp i några dagar nu, jobbat i princip varje dag och jobbar resten av veckan. hunnit med göteborg en dag också och firat min mormor som fyllde år idag ♥ och till det bästa : JAG HAR KÖPT LÄGENHET !

är så otroligt glad då jag veeerkligen ville ha denna lägenheten och fick den :) flyttar dock inte in än på ett tag men då hinner jag verkligen köpa alla saker jag vill ha innan. den kommer bli såå fin !


 

blä

ingen bra dag idag. godnatt!


sorry

varit dåligt med bloggande de senaste dagarna, har haft fullt om med en del nu. utgång med vännerna, mycket jobb och annat trevligt. ska försöka slänga in ett inlägg lite då och då men blogg appen suger, hoppas den fixar sig då jag inte riktigt har eller haft tid att sätta mig vid datorn de senaste. hoppas ni alla mår bra :) PUSS



asia part 3

KUALA LUMPUR :

var i malaysia också, hittar inte många bilder därifrån tyvärr :( bodde med en sjukt skum svensk kille som vi träffade på bussen från thailand till malaysia som fick magsjuka och diareé, ha ha ha ha .. kunde inte sova när han satt och sket sönder toan, det hjälpte ju inte att han satte på duschen för att det inte skulle höras direkt. varför berättar jag ens detta ? haha haha ! synd om killen ju ..

firade även min nyår där, så himla underbart att fira det i shorts och linné på en utomhus klubb. träffade även sju killar från göteborg vi festade med. tappade bort oss totalt på natten så vi gick runt hela kuala för att hitta hotellet, men jävligt roligt hade vi :)



PETRONAS TOWERS !!












NYÅRSAFTON.

































sequin


work out

tog mig till gymmet förut endå , kaos på vägen dit dock gick ju inte att ta sig fram haha alla bilar körde i 3Okm/h och bara gled runt. men kom fram iallafall och körde ett hårt pass i mina nya träningsbyxor, ser ut som en liten smurf ;)


VS

YEY, äntligen min tur att se showen !!


asia part 2

KOH LIPE : 


vår bar / reception .



kall singha efter en dag på stranden!





WELCOME TO OUR CRIB


vår reggae bungalow



ganska najs att vakna till denna utsikten när alla gick hemma & frös ..
 


ha ha ha ha ha . . vi hade den råaste "toan" ever , utomhus dessutom !



vår fina säng !







middag & film



så korkade skyltar överallt , haha

onsdag

seg morgon, knappt sovit något inatt. kul att vakna upp till snökaos ute också, ingen lust att skrapa bilen och sätta mig i en iskall bil för att åka till gymmet. ikväll blir det jobb, öppet till 22 så ikväll blir det nog mycket folk, alla blir som djur så fort de är rea, haha ! ha en bra dag :)


asia

asien : den 1 december för exakt två år sedan åkte jag på en långresa runt i asien, en resa jag kommer minnas så väl resten av livet, både på gott & ont .. mest det bra såklart då jag träffade helt underbara människor och otroliga platser jag aldrig skulle sett om jag åkt på en vanlig två veckors resa.
 
koh phangan !


om man har lite vett i skallen: drick inte sån shake.. har inte testat själv men såg flera som gjorde,
alltså ni förstår inte va sjuka grejer dom får dig att göra.


neon fest mitt i skogen ?! haha 









buckets ♥


limbo under brinnande eld, helt sjukt varmt !!







FULL MOON PARTY !!







sanne.





 
fler bilder kommer ..

nitton

grattis till min fina syster på födelsedagen, love u !


göteborg

kallt ute idag, usch ..


the most beautiful girl in the world


tell me ..

vad vill ni läsa om här? var ett tag sen jag bloggade ju, glömt av lite hur man gör haha.. men hade varit kul med lite feedback från er vad ni vill ha liksom.


mac

mmm , älskar mac !! köpt en massa nytt därifrån de senaste och här är några av de sakerna ..
 

*


1 december

äntligen december, älskar denna månaden även om jag hatar kylan ..


love


diamonds

imorgon ska jag åka & kolla kamera, behöver egentligen ingen då jag har två digitalkameror, en systemkamera plus den mest använda och sämsta på mobilen men nu har jag hittat en ny jag blivit helt kär i. dock får jag väl säkert vänta lite med att köpa den så julklappar är prio ett, men vill ha den nu !!